Veckans boklista! (Maj 2018 Uppdatering)

Denna lördag känner jag för att prata lite böcker med er! Så här ser boklistan ut nu med lite nya inslag som har tillkommit den här veckan, och säkert även för resten av månaden. Jag får väl ändra senare om någon annan läsning lockar mig mer? 
De första tre böckerna i listan, Gökungen av Frances Hardinge, Allt ska brinna av Sofia Nordin och The Selection: Drottningen (Del 5) av Kiera Cass var några tips i senaste tidningsnumret av Barnens Bokklubb. Jag är allra mest nyfiken på Allt ska brinna. Sedan har jag faktiskt första delen i The Selection-serien hemma fast som jag ännu inte läst. Så småningom lär jag i alla fall läsa också del 5.
Återstående böcker fick jag syn på i Pocket Shop-topplistan maj 2018! ( @pocketshopsw på Instagram ) Därifrån börjar jag säkert med Never let me go av Kazuo Ishiguro. Jag tror att jag får ha ett tema och läsa böcker av litteraturpristagare. I påskas fick jag boken Störst av Allt (Malin Persson Giolito) så förr eller senare läser jag mer av författaren. 
Ja och så titeln Viskande skuggor, boken av Jean-Philipp Sandker. Fint! Men den största frågan av alla - hur låter det när skuggor viskar? Kan skuggor ens viska? Stora frågor och mycket filosofiska.
När jag kollar in på Barnens Bokklubb-hemsidan möts jag av ett citat av Astrid Lindgren. Hon sa "Barn skapar mirakel när de läser. Därför behöver barn böcker". Åh bästa Astrid! Med de fantastiska orden avslutar jag det här inlägget. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0