Kan du surfspråket?

Godmorgon! Jag började min tisdag med intressant läsning om surfspråket. Kan du surfspråket? IT-klurigt med Arla! ( https://www.arla.se/globalassets/aktuellt/mjolkbaksidor/2018/mars/it-klurigt-surfspraket-mars-2018-arlakadabra.pdf ) Kul med språk! 
Jag vill läsa mer om bibliotekarien Jean Amour Polly. Ja att leta information på nätet är ett så stort ämne, det här med att vara källkritisk. Jag känner att jag måste kunna var bra på det i mitt användande av sociala medier. Sedan vet jag inte om jag jämt lyckas. Både att själv vara men även att förmedla vidare det till er. Som sagt så skriver jag gärna mer kring ämnet. Det är ju viktigt! Dessutom utvecklas det i och med digitaliseringen. Sant eller inte? 
Efter frukost hamnade jag återigen här i min säng. I den stunden känns det som att det aldrig kommer att bli något av den här dagen. Ärligt talat ska jag självklart inte sitta här länge till. Jag inledde med att säga godmorgon och får väl avsluta med ett god eftermiddag. 
Är ni nyfikna på fler IT-klurigheter hos Arla? Här är en länk till alla mjölkbaksidor och där hittar ni flera IT-klurigt: https://www.arla.se/arlakadabra/mjolkbaksidor/2018/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0