Inne på de allra sista sidorna

Började veckan med att läsa. Ni vet när man är inne på de allra sista sidorna av en lång bok... Ja då känns det plötsligt som att det är dubbelt så långt kvar. Precis så har min vecka sett ut.
Den har känts väldigt lång, liksom en evighet. Jag mådde bra då, i måndags när jag tänkte att "Nu, nu har jag inte långt kvar av boken..." Men mitt mående går upp och ner, kanske började tänka lite för mycket. Dagar, dagar. Jag blir yr. Jag vill egentligen inte alls att "en viss person" ska få styra över mitt liv. Fast det blir så. Och jag mår dåligt utav det, resten av mitt liv. "Hon mår väl bra av att jag mår dåligt?", tänker jag. Allt på grund utav en olöst situation, som bara finns just där. För att jag behöver prata med just, henne. Hon är viktig och betyder mycket för mig (alltid). Jag önskar, att hon bara fick läsa det, höra och förstå.  
Visst är böcker bäst? Söndagen har bestått av läsning. Ett minst likabra avslut som början på veckan, så blev det ju ändå. Just nu är jag tillbaka. Lovar er mer små bokuppdateringar nästa vecka. Tror att veckan blir kul, faktiskt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0