Ett halvår har snart gått och jag läser samma bok

Tänk att nu har snart ett halvår gått och jag läser fortfarande samma bok. Det av Stephen King och endast så har mitt läsår sett ut. De senaste veckorna också med lite inslag av Rupi Kaurs Milk and Honey. Men under våren har jag lämnat tusen sidor bakom mig och i maj läser jag säkert ut de sista hundra sidorna. Läsningen går fortare för det är nu boken har blivit spännande.
Här är en bild från ett tidigare lästillfälle. "... try to set the night on fire, try to set the night on fire, try to..." Plötsligt kom jag på att texten passade in på valborg? Välkommen våren. Dock minns jag inte vilken sida i boken det här är, eller vilken låt det var. Allt stod säkert där. Kanske från Light my Fire med gruppen The Doors? De sjunger i alla fall "... try to set the night on fire..." i sin låt. 
Dagens plan? Jag lär förr eller senare hamna i soffan och med en bok. För en gångs skull var jag liksom tesugen mitt på dagen? Det händer sällan annars. Jag tar det som ett tecken på flera lästimmar. Nästa gång jag återkommer lär jag uppdatera er om hur det gick. Om jag inte blir kaffesugen (igen!) innan dess och får lite ny energi. Jag får se och vi får höras.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0