Lite planering och Stephen King...

Hej 2018!
Vet ni vad jag gjorde i går? Medan vädret ändå var tråkigt utomhus passade jag på att skriva ihop en nyårslista med nyårslöften. Eller om det kanske blev en vanlig januarilista. Jag misstänker nämligen att den kan komma att förändras. Det här med löften varje år är en utmaning helt enkelt, men roligt faktiskt.
Onsdag idag, och vardagen börjar så sakta återvända till de flesta liv gissar jag. Själv tänker jag att jag ska ta tag i lite planering för den här sidan innan veckan slutar.
Just nu jobbar jag i alla fall med frågor till The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian, boken som jag läste ut innan året tog slut. Skolarbetet går före bokrecension - dock är dessa frågor bra underlag för en bokrecension.
Efter en sväng med kameran senare under dagen hoppas jag på att äntligen få lite inspiration till att skriva en bokrecensionen till Nora Roberts Förföljaren.
Stephen King med boken Det fick hänga med in i det nya året, men det vet ni väl säkert redan om. Jag började läsa boken för en vecka sedan nu. Wow, ännu så länge är den så himla bra! Önskar att jag läste mer än vad jag redan gör, trots att jag nog redan läser mycket. Nej, en hel läsdag skulle inte vara helt fel att få till någon gång snart...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0