Pocketbokens dag! - 30 juli

Hej! Ni vet väl om att det är pocketbokens dag den 30 juli? När jag insåg det i måndags satte jag mig framför bokhyllan och tittade igenom mina pocketböcker. Oj, jag minns knappt vilka en del böckerna är. Något kommande år måste jag nog ha som projekt att läsa om flera av böckerna, samt göra en rensning. Men åh det är svårt med den där bokrensningen! Skjuter ni också upp det?
Åter till pocketboksletandet så ser ni att jag fick ihop en hög av lästa favoriter. Divergentserien har jag läst om ett par gånger, men då endast mina absoluta favoritdelar. Niceville av Kathryn Stockhett är ett starkt antingen lästips eller filmtips. Och ja, jag har många gånger skrivit att jag tycker om John Greens böcker. 
Förr eller senare exploderar är väl ändå den bästa? Det var en väldigt fin och berörande läsupplevelse.
Jag undrar såklart om ni föredrar pocket eller böcker i andra format? Själv säger jag nog böcker som böcker. Men visst kan en pocketbok vara lättare att ta med sig så jag svarar själv att jag hellre köper en pocketbok, om jag nu är tvungen att välja. Avslutar med en till fråga: Har ni kanske en pocketfavorit? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0