Påverkas ni av det som ni själva skriver?

Hej! Jag har en fråga till er - påverkas ni av det som ni själva skriver? Om man skriver om något speciellt, eller om man uttrycker en känsla i skrift. Jag gav mig in i mitt projekt poesi/dikter lite för snabbt där i början av året. Mitt uttryck, varje tomt blad fylldes av ett djup, för att jag själv inte mådde jättebra då. Och det här med att skriva poesi på ett glatt, lekfullt och fantasifullt sätt skulle jag vilja lära mig. Men åter till frågan - påverkas ni av det ni själva skriver? På vilket gör ni det i så fall och hur mycket egentligen? Det kommer säkert att bli en återkommande frågeställning den närmsta tiden. 
Nu plötsligt känns det som att jag har all tid i världen. Jag passar på att komma i gång med mitt skrivande, vilket har varit något saknat. Jag vill att den här platsen ska handla om att övning ger färdighet. Jag hoppas och önskar att jag kan förmedla det till er, och även mig själv. 
Sen har ju plötsligt tid över till läsningen nu. Man brukar ju tala om att läsningen utvecklar skrivandet, och det tror jag på. Mitt ordförråd och uttryck utvecklas, men det är också så mycket mer än så... I dag, den 23 april 2018 är det värdsbokdagen och jag firar den väl så här. På bilden var det solnedgångsljus som gjorde de tunna boksidorna alldeles guldiga. Och den stunden var jag bara tvungen att spara... 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0