Brevskrivande?

Hej! Ledsen för att det stått lite tomt de senaste dygnet. Fast gissa vad jag har gjort? - jo, knåpat ihop en video. Omväxling förnöjer helt enkelt. I fortsättningen hade det varit roligt att lyckas få in mer av det inslaget. Tycker ni inte? I vilket fall som helst delar jag videon med er under helgen. 
Annars sjunger våren utomhus, eller ja det är såklart fåglarna som kvittrar nästan dygnet runt nu. Jag har gått långa promenader under veckan. Jag måste säga att jag fann det riktigt härligt med musikpromenader i träningskläder inne i stan. Fast jag tänker mig väl att jag ska försöka hitta några nya promenadstråk. Trisst med samma!
Sedan satte jag mig faktiskt ner och skrev brev en dag. Eller jag försökte skriva ett brev. Är jag gammalmodig när jag erkänner att ett handskrivet brev är mycket roligare än allt digitalt. Tyvärr är det knappt längre någon som skickar brev på post. Men jag gör alltså det, så genom mig får de i alla fall leva vidare. Brevskrivande... Men hur skriver man egentligen ett brev på ett bra sätt, tänkte jag på. Kanske får jag gå djupare in i den funderingen och undersöka lite närmare, ha ett "Skriva brev-tema" vid något tillfälle? Så under dagen ska jag komma ut och posta det där brevet. 
Det är fredag i dag, valborg närmar sig och första maj. Långhelg väntar med andra ord. All tid i världen till att läsa och skriva, eller vad säger ni? Men oavsett vad ni hittar på vill jag önska er en jättebra fredag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0