Retorik, engelska och bokprojekt!

Sitter och dricker te med honung ur favoritkoppen, med hus i mängder som täcker hela koppen. 
Sedan har jag taimat in en förkyldning, precis nu när det började vända åt ett bättre håll med vardagen! Grattis... Suckar djupt. Strax ska jag sova, nya tag imorgon alltid. Hm, kanske tappar rösten helt under veckan? Nä, nog om tråkigheter, jag har lite roliga funderingar.
Retorik. Vad tänker ni på när ni hör det? Jag är inne i en process då jag försöker ta reda på detta för tillfället. Som vanligt lyckas jag göra varje arbete dubbelt så stort än vad det är tänkt. Men, jag gillar att förjdupa mig och bygga på det i efterhand. Speciellt med något som jag vet att jag kommer ha mer nytta av, en utveckling som jag gärna bär med mig fortsatt också. Så, jag återkommer snart med vad jag har för funderingar om retorik! Men så länge skulle det vara så spännande att höra vad ni tycker? Skriv och uttryck er!
Fick en bok på engelska i skolan, The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian av Sherman Alexie. Alltså ja, jag skulle vilja fördjupa mig mer här också, med författaren och kanske något mer. Vi får se hur jag lägger upp mina tankegångar, men någon gång under veckan ska jag ta tag i det i alla fall. Mest här för att göra det hela roligare, Hanna som annars nästan alltid läser på svenska. 
Jag har äntligen jobbat ihop del 3 och 4 i mitt bokprojekt så det kommer upp den här veckan och nästa. Torsdagar att längta efter kan man säga!
Nu ska jag drömma om mina skrividéer (kanske?) och låta det hela utvecklas vidare snart...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0