Ett höstlov med ljussken...

Hej! Visst var det var ett tag sedan... Jag har haft höstlov nere i Skåne i stort sett under hela veckan.
På måndagen åkte jag ner till Skåne under eftermiddagen och jag fick uppleva en så fin solnedgång, solen som sjönk under hela resan. Åh, ni vet hur underbara solnedgångar kan vara på hösten!
Den blev riktigt guldig när jag närmade mig och sedan såg jag en vacker solnedgång från bilfönstret, innan det täta höstmörkret tog vid.
Men det är inte det enda ljussken som jag upplevt under den här veckan. Österlen Lyser, ett evenemang som pågår under tre dagar i Skåne, började på fredagen. Årets Ljusby var Ystad! Såg fantastiska bilder med en naturfotograf, Jens Birch, som använt ljuset på ett helt fantastiskt sätt i sina bilder. Inspiration! Sedan stod jag nere vid hamnen i Simrishamn och fick se ett ljusspel med strålar, som bildade något slags kalejdoskop i himlen - ja, jag vet inte riktig hur jag ska beskriva det. Hur fint är det inte på kvällen när ljus syns i vattenspeglingen förresten? Lite som en vacker tavla. Tände en marschall för alla fina själar.
Under hemfärden på tåget var det kolsvart utanför fönstret, med ljusprickar från städer och byar som ändå såg hemtrevligt ut...
Ljus på olika sätt - så fint, värmande och mysigt så här års. Det bär jag med mig under en tid och sprider vidare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0