De sista timmarna på året i en nyårshälsning

Året lider mot sitt slut! Jag frågar mig själv hur bokåret varit? Det känns som att det varit fantastiskt!
Jag har hittat många roliga bokkonton på Instagram under 2017 och jag ser framemot att fortsätta följa er alla. Böcker förgyller livet på många olika sätt! I år har jag också börjat använda Goodreads ännu mer och den appen har verkligen gjort min läsning mycket roligare också. Dessutom är det kul att se tillbaka på alla böcker som jag har läst, se hela bokhyllan som skapas? 
Det som jag pratar om och upplever är nog gemenskapen som jag får genom intresset, genom böcker. Och den gemenskapen är jag så otroligt peppad på att få fortsätta vara en del utav. Dela med mig av vad jag läser och hur jag utvecklas i mitt skrivande uttryck. För skribenten i mig är något jag gillar och vill bli bättre på att använda, i olika former och sammanhang. 
Så, hur har bokåret varit kan jag fråga igen? Det bästa året. 
Visst kunde det inte heller fått ett bättre slut, nu när jag börjat läsa Stephen Kings Det. Mitt första intryck har varit, "Boken är så bra!". Ja, och då har jag ju i stort sett hela kvar fortfarande. Stephen King får följa med in i det nya året nu också, sedan ser jag framemot att skriva ihop bokrecensionen.
Vi hörs igen nästa år, och gör tillsammans bokåret till något väldigt bra.
Önskar er alla ett gott nytt år !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0