Julklappsönskningar, böcker... (Del 2) Kaninjägaren, Kepler

Bildresultat för lars kepler kaninjägaren
Den här boken såg jag mycket om för ett tag sedan, blev nyfiken och sökte upp. Baksidan och berättelsen låter så sjukt spännande. Skulle troligtvis sitta och läsa resten av jullovet? Underbart med spänning, speciellt när man inte läser dessa typer av böcker ofta. Tja, nu fastnade jag ju direkt för den här boken men det är ju faktiskt en fortsättning. Dem tidigare böckerna heter Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, Stalker och Playground. Dessa hade jag inte egentligen tänkt ta upp. Hm, jag får väl önska mig första och andra boken kanske? Roligt att hitta en helt ny bokserie! Så här låter baksidan på Kaninjägaren (Bokus):
Joona Linna har suttit två år på den slutna anstalten Kumla när han förs till ett hemligt möte. Polisen behöver hans hjälp för att stoppa den gåtfulle mördaren som går under namnet Kaninjägaren.
Den enda länken mellan offren är att de alla hör ett barn läsa upp en ramsa om kaniner innan mördaren kommer. Ödets tärningskast placerar överraskande tevekocken Rex Müller mitt i händelsernas centrum. För första gången ska han ta hand om sin son Sammy. Men istället för tre lugna veckor blir det en fruktansvärd kamp på liv och död. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa Kaninjägaren innan det är försent.

Du vet aldrig vad ödet har i beredskap för dig, vad som kommer att hinna ifatt dig om du inte börjar springa nu.
Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med en ny bladvändare om kriminalkommissarie Joona Linna.
 
Vill ni höra lite mer om första böckerna också snart?
Bildkälla och textkälla: http://www.bokus.com/bok/9789100136772/kaninjagaren/
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0